Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Tο Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας, καθώς και όλα τα Χ/Κ στην Ελλάδα, λόγω  των ιδιαίτερων συνθηκών εξαιτίας της πανδημίας Covid-19:

 

  • εξακολουθεί να παραμένει ΚΛΕΙΣΤΟ τουλάχιστον έως τις 31 Ιανουαρίου 2021 και ως εκ τούτου η είσοδος στις εγκαταστάσεις και στις πίστες του Χ/Κ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ σε κανέναν πλην των εργαζομένων σε αυτό, των εργοληπτών- εργολάβων, των τεχνιτών και των ελεύθερων επαγγελματιών που έχουν συμβάσεις εργασιών ή παροχής υπηρεσιών
  • Οι εσωτερικοί δρόμοι σύνδεσης των εγκαταστάσεων εκχιονίζονται στοιχειωδώς και μόνο για την χρήση τους από οχήματα του κέντρου και των εργολάβων. ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ κανενός άλλου οχήματος στις εγκαταστάσεις και τις πίστες του Χ/Κ.
  • Το ορειβατικό ski καθώς και κάθε άλλου είδους αθλητική ή μη δραστηριότητα στις πίστες και στις εγκαταστάσεις του Χ/Κ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ.

 

Ευχόμαστε και ελπίζουμε, αυτός ο περιορισμός να είναι ο τελευταίος που μας κρατάει μακριά από τα Χ/Κ και σύντομα να μας δοθεί η δυνατότητα άρσης των περιοριστικών μέτρων.

 

Καλά Χριστούγεννα με υγεία και Δύναμη

 

 

Για την Επιτροπή Διοίκησης

Ο Πρόεδρος

Καραγιάννης Δημήτριος